Hvordan vælger du renseri?

Oversigt over indhold

Hvis du går med tanker om at outsource din tøjvask til nogle der er lidt mere professionelle til det end dig, der efterhånden er træt af at trylle hvide sokker til lyserøde sokker, så er der et par ting du med fordel kan overveje, der måske giver dig en bedre oplevelse i sidste ende – der er nemlig et par ting du kan kigge på, der er med til at skille bukkene fra fårene. 

Der findes et hav af forskellige renserier til forskellige formål derude. Du har dine statslige renserier der vasker og desinficerer alt der har med den offentlige sektor at gøre, de vasker hospitals tøj og andet godt. 

Du har dit erhvervsrenseri der er til forretningsfolk med fart på. Her matcher prisen kvaliteten og hvis du går med tanker om at bruge dit tøj fra rens til forretningsformål, så kunne det måske være at du burde overveje et sådant renseri, da du virkelig får kvalitet for pengene. Her bliver alt vasket, strøjet og gjort klar til den travle forretningsmand der altid er på farten.

Sidst har du dit helt normale renseri der varetager vask for den del af befolkningen der enten ikke har kræfter eller tid til at løfte opgaven selv – disse renserier er utroligt fair i prisen, men tager heller ikke lige så kort tid som erhvervsrenserierne der virkelig har fart på.

Det kan du selv kigge efter

At finde det bedste renseri for netop dig og dine behov er noget der kan tage tid. Du prøver måske et par forskellige og ender med at vælge den første – det er ikke altid til at sige. Der er dog et par ting du selv kan kigge efter, der måske gør det lidt nemmere for dig at vælge i sidste ende, de er;

  • Hvor bæredygtigt er renseriet?
    Det er ikke altid at erhvervsdrivende er interesseret i at gøre alting bæredygtigt, hvis ikke det sparer dem penge i sidste ende. Du kan med fordel kigge på hvilke tiltag de gør for at opretholde en grøn profil – hvor gamle er vaskene? Hvordan kører det hele rundt?
  • Er de astmavenlige?
    Mange mennesker der døjer med astma døjer også med at vælge et godt renseri. Det er nemlig, lidt ligesom med overstående eksempel, ikke altid at vaskerier bruger astmavenligt vaskemiddel, hvis ikke det er billigere end det andet de har brugt.Du kan jo spørge ind til svanemærke, nøglehulsmærket og astmaallergi venlige tiltag, når du besøger stedet første gang.

3 thoughts on “Hvordan vælger du renseri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *