Tag et online kviklån trods RKI

Oversigt over indhold

Normalt betyder det at stå i RKI at det er tæt på umuligt at få et lån eller et nyt Dankort og der er meget få banker der har lyst til at snakke med dig. Men et er muligt at tage et Kviklån trods RKI da nogle udbydere er villige til at låne alligevel. Der vil dog blive stillet langt flere krav til dig og det vil være til en langt højere rente end ellers. Derfor er det en god ide at være hel sikker på ,om det er penge du virkelig har brug for eller om du godt kan undvære dem.

Læg et budget

Inden du låner er det en god ide at lægge et budget og være sikker på at du har penge til at betale endnu et lån. Du skal se hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er i princippet det du kan afbetale hver måned, men når du lægger budgettet er det en god ide ikke at lægge det alt for stramt, for der er ikke mange mennesker, der trives ved i månedsvis ikke at have penge til at gå ud og få en kop kaffe med vennerne. Samtidig gør det dig også alt for sårbar overfor uventede udgifter. Når du nu er igang med at gennemgå din økonomi, så se om det er muligt at lægge dine lån sammen eller få betalt de lån ud, der er skyld i at du står i RKI. Et stort lån er ofte langt billigere end mange smålån. Har du aldrig før lagt et budget eller fået gennemgået din økonomi, så er der gode skabeloner at hente på internettet. Alternativt spørg en ven om han vil hjælpe dig.

Hvad er RKI

RKI er et index over dårlige betalere i Danmark og det er her banker, butikker og virksomheder trækker deres kreditvurdering. Jo mere gæld jo dårligere kreditvurdering. Hvis man ender i RKI, er det muligt at blive slettet efter 5 år eller hvis man betaler sin gæld ud. Ens gæld kan minimalt være på 200 kr. Hvis man betaler sin gæld, vil man ikke længere stå i RKI og man vil igen kunne låne penge som alle andre.