3 Gode grunde til at tage på spaophold

Det at tage på spaophold er gennem de seneste fem år blevet ekstremt populær. Man ser en stor stigning i at ville tage på forkælelses ophold. Om det så er med din partner, din ven eller veninde. Det er i og for sig irrelevant. Man kan forvente sig et par dage i luksuriøse omgivelser og grundet den høje popularitet er der kamp om kunderne. Det gælder om at skille sig ud fra de andre wellness steder og herved fremstilles som unik. For at gøre det lettere for dig afholdes hvert år Danish Beauty Award og herved uddeles prisen som Bedste Spaophold i Danmark. Derfor har vi nu gjort det ekstra nemt for dig at finde det bedste Spaophold Danmark

Hotel Vejlefjord

Er til dig der ønsker et spaophold omgivet at naturskønne omgivelser. Her får du en oplevelse derbyder på store flader af natursten der former både bassinerne og gangene. Det er muligt at få det hele med gennem panoramavinduerne hvor du ligeledes kan opleve det 32 grader varme vand i panorama badet. Som noget helt ekstraordinært kan du få kontakt med alle dine sanser i de forskelige sanse bade. 

Som en ekstra bonus findes der en masse spaarangementer eller andre spaopholds pakker som gør det muligt for dig at få mest muligt ud af opholdet og få mest for dine penge oveni. 

Kurhotel Skodsborg

Er til dig der ønsker et spaophold lige ved vandet. Her er der tale om en spa hvor du har muligheden for at nyde godt af deres uendeligt mange muligheder for afslapning. Der er ikke det der ikke findes her, om det så er massage, dampbad, en jacuzzi såvel som en svømmetur i det 21 meter lange svømmebassin. Udover det bliver det her også gjort muligt at holde formen ved lige i deres fitnessafdeling. Her kan du sågar deltage i holdtræninger eller booke et forløb med en personlig træner.

Prisen varierer naturligvis efter hvilken pakke man gør brug af. Og også hvilke faciliteter man ønsker at benytte under sit ophold.

Nimb Wellness

Sidst men ikke mindst finder vi Nimb Wellness, som befinder sig i en helt anden boldgade. Vi befinder os her i hjertet af København. Her tilbydes der en lang række af forskellige wellnesspakker, som alle byder på diverse behandlings og afslapnings behandlinger så vel som forfriskninger der passer til dig og dine behov.

Så hvis du er klar til dit livs oplevelse så skal du blot følge linket her Spaophold Danmark.