Hvornår skal man sælge sit guld?

Hele verdenen er i krise og det kan ses på tværs af alle markedet. Det gælder desværre også markedet for guld. Det er svært at vide præcis hvornår man skal sælge sit guld, men i et marked der er faldende og på et tidspunkt i en krise der kun lige er startet – så er det måske nu du burde gøre det.

Hvor kan man sælge sit guld?

Der er utrolig mange steder hvor du kan Sælg dit guld. Mange smykkebutikker, genbrugsbutikker og lign. tilbyder at opkøbe guld og sølv, men de byder typisk en meget lav pris – da de også skal tjene penge på det. Det betyder (især i markedet i dag) at du ender med at tabe utrolig mange penge på dit guld.

Det er der heldigvis en løsning på. 

Der findes online butikker, som tilbyder at opkøbe dit guld til en meget mere fair pris. De har ikke udgifterne til eks. personale og husleje på samme måde så deres avance behøver derfor ikke at være ligeså stor.

Alternativer til at sælge sit guld

Okay, lad os sige du ikke har lyst til at sælge, men har behov for pengene og ikke ønsker at optage et dyrt lån. Hvad kan du så gøre? En af løsninger er at pansætte dit guld. Det kan du også gøre online og især ét sted har en helt utrolig nem tilgang til det. Du henvender dig til pantsat.dk online og så hjælper de dig med hele processen.

Hvordan fungerer det?

  1. Du går ind på deres hjemmeside
  2. Angiver om du er privat eller erhvervskunde
  3. Oplyser dit ønskede udbetalingbeløb
  4. Oplysninger dine personlige oplysninger

– og så er du egenligt færdig!

Herefter for du oplyst hvor stor en værdi du skal indlevere for, at få beløbet udbetalt. Det vil typisk være omkring det dobbelte af det beløb du ønsker at få ud i kontanter.

Kan man indlevere guld som pant?

Ja du kan nemlig ligepræcis godt indlevere guld i værdien tilsvarende til den genstand du skal indlevere. Det betyder at du kan købe dit guld tilbage så snart din økonomi passer til det igen. Det giver bedst mening hvis du eks. har genstande i guld som har betydning for dig. På den måde undgår du altså at sælge dit guld, men kan derimod nøjes med at pantsætte det.

Læs mere hos pantsat.dk