Køb den bedste kontinentalseng

Hvis du går og overvejer at skulle have en ny seng, bør du kigge nærmere på de populære kontinentalsenge der er på markedet. Det er en seng der er bygget op via flere lag. Først en boxmadras, dernæst en springmadras og tilsidst en topmadras. Det gør det til en høj seng, som er nemmere at komme ned i og op af igen om morgenen. Det gør den velegnet til mennesker, der har ondt i ryggen og som har svært at komme op og ned. De fleste der går fra en gammel traditionel seng til en kontinentalseng fortæller, at deres søvn er blevet markant bedre efter de har skiftet seng.

Vælg en god madras

De bedste kontinentalsenge har en madras med 5 komfortzoner, som støtter kroppen i løbet af natten, så søvnen bliver bedre. Det er især en fordel, hvis man som så mange andre lider af den kendte folkesygdom, ondt i ryggen. Det er dog ikke en seng, der er lavet specifikt til mennesker med ondt i ryggen eller andre lidelser. Det er de 3 lag og det at den er så høj, der giver den ekstra bonus.

Du skal når du vælger madras huske at vælge en der passer til din vægt og kropstype. Det vil betyde at i med stor sandsynlighed skal have 2 forskellige madrasser.

Selve madrassen bør kunne vendes og bruges på begge sider. Det vil sige at der skal være de samme komfortzoner på begge sider. For at madrassen skal holde længst muligt og yde den optimale komfort, er det nødvendigt at vende den med jævne mellemrum og det kræver at den er ens på begge sider. 

Hvad koster den?

En anden af kontinentalsengens fordel er, at den er til at betale for langt de fleste. Lige som med så meget andet er der forskel på pris og kvalitet. En god kontinentalseng med den rigtige form for madras ligger i omegnen af 25.000 kr., men da den holder i omkring 25 år er det en årlig omkostning på 1000 kr. for at ligge i en god seng og få en god nats søvn. Er i 2 personer svarer det til, at i hver betaler 1,5 kr. pr. nat. Nogle forretninger har gode og billige afdragsmuligheder som de tilbyder, hvis det er nødvendigt.