Sådan bliver du klar til sommerens festivaler

Er du også en af dem der bare ikke kan vente med at komme i gang med alle sommerens mange festivaler? Er du en af de mennesker der har glædet dig lige siden sidste års festivaler? Så skal du helt sikkert følge med her. Vi giver dig muligheden for at forberede dig så meget som muligt til de kommende festivaler og til at du kommer til at skille dig ud fra mængden.

Hos Xtravagant bliver det muligt og overskueligt at finde DIT festivals tilbehør og selvfølgelig indebære det en masse glitter og maling til ansigtet. Vi forventer i den grad at den kreative side af dig kommer til udtryk ved brugen af alle vores mange glitter produkter. Vi har sågar anskaffet ansigts smykker til denne sæson. For dem som synes at de har lyst til at gå hele vejen. Det kan ALDRIG blive for meget og det kan i den grad ALDRIG blive ekstravagant nok!

Det er vigtigt at påpege at alle produkterne er sikre at bruge og derfor også specielt designet til at benyttes i ansigtet. Det er altid et stort problem hvis man ikke får tjekket ordentligt at det er et godkendt produkt og derfor gør de hos Xtravagant meget ud af at sælge godkendte og sikre produkter. Du kan trygt både som barn og voksen handle her. Og stole på at der ikke sker nogen skade. 

En essentiel fordel ved at benytte sig af dette firma er at de gør meget op i miljø, som for mange nu om stunder er en vigtig mærkesag. Alt det der kan genbruges skal genbruges. Og det er vigtigt for mange at man støtter op om firmaer der har fokus på genbrug og bæredygtighed.

For dig der skal til at gøre dig klar til dit livs fest og festival så er du landet det helt rigtige sted. Både til dig som egentlig skal afsted men også til forældrene derude som har et barn i festivals alderen. Vi taler til jer for at gøre det klart at i snildt kan give os ansvaret for dit barns festival tilbehør. Vi har flere års erfaring og fokuserer meget på dit barns sikkerhed. Men også for dig der selv skal på festival. Vi har et stort udvalg af en masse tilbehør og vi er ikke et sekund i tvivl om at vi kan hjælpe dig med at finde det du leder efter, som kommer til at adskille dig fra ALLE de andre!