Beauty industrien boomer overalt i verden

Det er populært som aldrig før at lave om på sit udseende. Hvad der tidligere, for bare 20 år siden, var ekstremer, er i dag hverdagskost for mange kvinder og mænd i verden. At ændre på sit udseende, til hvad man selv synes, er det bedre, er så normalt i dag, at vi ikke længere stiller spørgsmålstegn ved det. Alt kan lade sig gøre hos LookBookLocal I/S

Der findes mange behandlinger til hele kroppen 
Nogle behandlinger kræver meget vedligeholdelse, såsom botox og andre fillers, der skal sprøjtes ind i ansigt og læber hver 3. måned og andre behandlinger er mere permanente, som for eksempel operationer, der mindsker eller forstørrer dele af kroppen. Hvorfor ændrer vi på vores udseende og kroppe? For at folk skal kunne lide os og vi kan blive accepteret og en del af flokken. Det er meget simpelt, hvis man er grim eller ser underlig ud, er der mindre chance for at få venner og en omgangskreds end hvis man ser godt ud og har symmetriske træk. Så vi ændrer på vores udseende så folk kan lide os og vi kan få et bedre liv. Hvert år er der flere tusinde danskere, der lægger sig under kniven og får lavet noget ved deres krop. Det kan være større bryster, det kan være større numse, det kan være fedtsugning af mave og arme og lår.

Det meste kan lade sig gøre i hele landet
Det hele er lovligt i Danmark og det hele kan lade sig gøre, hvis man ellers har økonomien til det. I fjernsynet vises også programmer, hvor man følger mennesker, der opsøger kirurger, der skal hjælpe dem med at ændre deres udseende. Nogle kommer med skavanker, som de har haft i meget lang tid og som også giver dem gener i hverdagen og smerter, de ikke kan holde ud. Andre kommer med skønhedsrelaterede problemer, som de vil have gjort noget ved, fordi de ikke synes, at det er pænt.

Problemet med skønhedsbranchen er at det giver små piger et forkert indtryk af, hvad der er normalt og hvad der ikke er normalt. Hvis man konstant ser noget på tv, der ser ’perfekt’ ud glemmer man at de fleste mennesker ikke er gude-smukke, men har et almindeligt og naturligt udseende. Det er ikke kun børn, der bliver påvirket, teenagere og voksne bliver også påvirket af medierne, så voksne kan også have urealistiske forventninger til, hvordan man skal se ud.