Find den perfekte massør til dig

Massage Skanderborg

Oplever du selv tit at være øm? Har du også en tendens til at lide af smerter eller andre fysiske skavanker? Føler du dig hæmmet i hverdagen af disse småskader? Så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Ilsø Massage i Skanderborg er du garanteret en mere end blot tilfredstillende behandling. Hele kroppen er i fokus ved diverse behandlingsformer, da der lægges specielt vægt på hvordan kroppens forskellige led og dele hænger sammen. Du kan opleve smerter der kommer fra andre steder i kroppen end det du naturligt ville tænke dig til.

Som en ekstra bonus får du uanset behandlingstypen garanteret brugen af økologiske produkter. Dette gøres for både at sætte din samt din massørs sundhed højt.

Behandlingstyper

  • Kranio Sakral er en behandlingsform hvor der arbejdes med blide tryk. Denne terapi form er optimal for dig hvis krop er i ubalance og lider af eksempelvis stress, angst eller nye som gamle piskesmæld.
  • Cupping er en behandlingsform hvor der gøres brug af små kop lignende beholdere. Disse beholdere påføres specifikke steder på kroppen hvor din behandler vurderer at det er hensigtsmæssigt for lige præcis din specifikke situation. Cupping er effektiv mod hovedpine, ledsmerter og myoser i ryg og nakke.
  • Sportsmassage er god for dig der dyrker sport på amatør såvidt som professionelt niveau. Denne behandlingstype er god til enten at forebygge skader eller sågar hvis du allerede har tilegnet dig en skade. Der arbejdes med blødgørelsen af væv, blodcirkulation samt udskillelse af affaldsstoffer.
  • Gravidmassage er for dig der allerede er gravid og har smerter eller ønsker at forebygge disse. Der fokuseres på at øge lykkehormonerne i kroppen samt at sænke stressniveauet.
  • Hot Stone Massage er en behandling hvor der gøres brug af varme lavasten. Når disse lægges på din krop trænger varmen ind i musklerne og hjælper herved disse til at slappe af. Blodgennemstrømningen i kroppen øges og er også med til at få dine muskler til at slappe af.
  • Ved at gøre brug af organmassage giver man organerne den samme opmærksomhed som musklerne. Organgmassage kan altså være god for dig der lider af fordøjelsesproblemer eller ønsker at styrke dit immunforsvar.

Så hvis du er klar til at opleve de fantastiske behandlinger som du nu har læst om hos Massage Skanderborg skal du blot følge dette link. Du behøver ikke på forhånd at vælge hvilken type behandling du ønsker. Det er noget du i fællesskab med din behandler kan komme frem til for at du kan opnå det bedste resultat.