Sådan får du flotte, nybarberede ben hver dag

Er du én af dem, der drømmer om flotte, nybarberede sommerben året rundt? Og orker du ikke, at dine hår under armene vokser som ukrudt, og drømmer du om, de er væk for altid? Altså uden at du skal fjerne hår hele tiden og så igen. Det kender vi godt. Der er ikke noget så irriterende som at barbere sig. Heldigvis er der råd til dig, der gerne vil springe over, hvor gærdet er lavest, eller som bare gerne vil have pæne, nybarberede ben, ingen hår under armene og en bikinilinje, der spiller max. 

 

Hårvækst og fjernelse

Det er forskelligt hvor meget hår vi har, og man kan ikke skelne mellem en normal eller unormal behåring. Det er heller ikke noget, der er rigtigt eller forkert, ligesom der heller ikke er noget i forhold til hårfjerning, der er rigtigt eller forkert. Men ønsker du at lette din dagligdag en anelse ved at skære barberingen væk, så er der heldigvis god mulighed for det. Du kan få Permanent hårfjerning med IPL som gør, at du sparer en stor portion tid. Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at få foretaget en permanent hårfjerning, det kan være, du bare synes, det er besværligt og irriterende at barbere ben konstant, og at du vil undgå skrabemærke på benene, men det kan også være, det ligefrem er til gene for nogle. Det er fuldstændig underordnet, hvad årsagen er, for der er råd og hjælp til alle. En anden grund kan også være af medicinske årsager, og dermed kan det være endnu vigtigere for den enkelte at få lavet permanent hårfjerning. Hvis der eksempelvis drejer sig om en sygdom som PCOS, der skyldes for mange mandlige hormoner i kroppen. 

 

Hvordan foregår det?

Når du barberer eller vokser dig, hvad end det er dine ben, bikinilinje eller armhulerne, så vokser dine hår ud igen efter en tid afhængig af, hvor hurtigt dit hår vokser. Når man benytter sig af permanent hårfjerning, så vil hårene ikke vokse ud igen, som de ellers normalt gør. Du skal derfor være sikker på, at du ønsker en permanent hårfjerning. Metoden det gøres på er skånsom og god ved huden, så du skal ikke være bekymret. Det kan være væsentlig hårdere for huden at bruge skraber, da den skærer både hår og hudceller. Din hud bliver derefter flot, glat og helt fri for hår, og dermed sparer du både tid og besvær på jævnlig barbering.