Sommerferieplanen – sådan lægger du den

Sommeren er over os, og det kan kun betyde én ting – sol og gode stunder med vores venner og familie. Sommeren er en speciel tid i Danmark, vi har ekstremt lange dage, lunefuldt vejr og absolut frie tøjler til at gøre de ting der gør os glade her i livet.

Sommeren markerer også slutningen på en hård og mørk vinter der desværre tager utroligt hårdt på mange danskeres humør. Derfor handler det for mange danskere også om at suge så meget sol og så mange gode stunder til sig som de overhovedet kan, før at vinteren atter dukker op igen.

Hvis du er en af de mennesker der lever og ånder for sommeren, så er dette lige en artikel for dig. Her går jeg nemlig over hvordan du bedst planlægger din sommer så den bliver endnu et gode minde i bogen.

Du skal starte planlægningen allerede nu

Hvis der er én ting sommeren bestemt er, så er det hektisk og fyldt med planer – man vil jo gerne nå det hele. Derfor handler det også om at være ude i god tid med diverse fester og arrangementer så man er garanteret at flest mulige mennesker dukker up – det ville være ærgeligt hvis det eneste der stak en kæp i hjulet på din sommerfest var dårlig planlægning.

Mangler du sommerformen?

Så skal du ikke være ked af det, coronavirus tog hårdt på os alle sammen og vi har alle siddet lidt mere inde end hvad godt er det sidste stykke tid. Hvis du virkelig er interesseret i at smide en del kilo i en fart, så er det måske værd at overveje en juicekur eller give din udendørstræning den ekstra skalle – alle point tæller på den mentale karmavægt.

Har du alle dine accessories?

Det er irriterende at stå midt i sommerhyggen og indse at man mangler et eller andet essentielt – som gode solbriller, en bestemt bog eller en parasol. Derfor er det måske værd at lave en lille liste som du kan begynde at gå i dybden med.

Derudover bør du overveje at køb hår extensions trenser og andre make-up nødvendigheder nu, da sommeren jo er en tid hvor mange ting har lukket i længere perioder af tid. Sidst er det selvfølgelig også træls at stå og skulle grille hele aftenen og så pludseligt opdage at du mangler en sommerkjole eller et par bestemte sandaler til lejligheden, det bør du ordne nu.