Find det perfekte produkt til dit hår

Innersense

Innersense Organic Beauty blev skabt, da to yderst erfarne skønhedsfagfolk krydsede hinandens veje. Brandet står for familie, kærlighed, accept og sidst men ikke mindst troen på, at vores indre lys er det vigtigste lys. Det handler i bund og grund om, at man skal passe på sig selv og dem man holder af og samtidig skabe fantastiske resultater med det naturen giver og uden brugen af skadelig kemi.

Innersense har det formål, at skulle inspirere til personlig, praktisk samt naturlig pleje. Dette bliver gjort ved, at bevare skønhed og effekt ved at gøre brug af botaniske og naturlige ingredienser. Alle produkter som Innsersense laver består af økologiske certificerede samt plantebaserede ingredienser, som dit hår simpelthen bare vil elske. 

Fint hår

Hvis din hårtype går under betegnelsen; fint hår, så betyder dette at dit hår ofte føles fladt og tungt, når man anvender balsam. Hvis dette er tilfældet er Pure Harmony Hairbath & Conditioner den perfekte duo til dig.

Denne duo skaber de bedste hår betingelser hver dag og da denne fine hårtype hverken er helt trør eller ødelagt, kommer det til at blive plejet med den helt rigtige mængde fugt. Du finder økologisk certificerede, tilpas hydrerende og reparerende ingredienser som blandt andet Aloe Vera, græskarkerner og Shea smør.

Afbalanceret hår

Hvis du ønsker en smule mere fugt, fordi håret er til den tørre side og det før har været behandlet med kemi samt hårfarve eller hvis det ofte varmebehandles med glattejern eller hårtørrer, så er Color Awakening & Radiance Shampoo og Conditioner de produkter du skal kigge nærmere på.

Disse ekstremt powerfulde produkter er designet til, at sørge for at håret bliver hydreret indefra og ud. Produkterne tynger ikke håret, men tilfører blot den nødvendige fugt og rens i form af kokosolie, græskarkerneolie, avocadoolie, shea smør samt blødgørende planter.

Svagt, ødelagt og porøst hår med grov struktur og krøller

I denne kategori finder vi hår, der føles meget tørt og tørstigt og som har brug for intensiv pleje fra rødder til spidser. Det er hår der formegentlig er blevet ødelagt af tidligere behandlinger, der ikke har været skånsomme. 

Innersense Hydrating Cream Shampoo og Conditioner er hvad du skal have fat i. Her finder du en duo der er designet til, at reparere håret fra yderst til inderst ved hjælp af fuldkommen naturlige ingredienser. Dette inkluderer eksempelvis Aloe Vera, shea smør, avocado, tamanu og monoiolie. Du kan være garanteret, at håret efterlades smukt og glansfuldt.